monosis Μόνωσεις μονωτικά

monosis ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ-ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

μόνωση δώματος


χρειάζεστε μόνωση δώματος?  ΜονωΤεχνική εταιρία μόνωσης Θεσσαλονίκη
www.monotechniki.gr
μονώσεων Θεσσαλονίκης από το 1968, αναλαμβάνουμε μόνωσεις ταρατσών -μονώσεις δώματος-στις χαμηλότερες τιμές με 100% αποτελεσματικότητα με αφαλτόπανα σε όλη την βόρεια Ελλάδα, επίσης δίδεται πολυετή γραπτή εγγύηση.Επικοινωνείστε μαζί μας,στο 2310305574 είτε για προσφορα μόνωσης ταράτσας, παντός τύπου πληροφορίες για μονωτικά υλικά και υπεύθυνα θα σας εξηπηρετήσουμε για μονώσεις και μονωτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς από το 1968 τυχαίο?Δεν νομίζουμε. Φροντίζουμε!(τέρμα Νέας Ελβετίας) Παπαναστασίου 209. Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή της μόνωσης ταράτσας,δώματος,έτσι ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπίες διότι η μόνωση μπαινει μια φορά,προσέξτε να ενημερωθείτε καλά διότι ¨ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΎΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ Ή ΔΕΝ ΓΊΝΕΙ Η ΣΤΑΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΌΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ¨.
Η στεγανοποίοηση ταράτσας ή μόνωση ταράτσας από υγρασία είναι η δουλειά μας από το 1968 η εταιρεία μας αναλαμβάνει μονώσεις ταρατσών τόσα χρόνια τυχαίο;πάντοτε φροντίζαμε τρία πράγματα.
Φροντίζαμε καταρχήν να στεγανοποιούμε-μονώσεις ταρατσών από υγρασίες, με γνήσια υλικά, πάντα πιστοποιημένα απο την EL0TEN I.S.0.9001.
Επίσης φροντίζαμε την ορθή , μόνωση ταράτσας, εφαρμογή-τοποθέτηση της,ακολουθώντας πάντα τις προδιαγραφές,σύστημα στεγανοποιηση ταράτσας με ασφαλτοπανα Ιταλίας,διότι τι να το κάνουμε το γνήσιο υλικό αν δεν το τοποθετήσουμε ορθά , σωστά. "Προσοχή είναι πολύ σημαντικό διότι δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.Ενημερωθείτε καλά χρέος μας είναι να σας πούμε το σύστημα μόνωσης της εκάστοτε ταράτσας σύμφωνα με τις προδιαγραφές, όταν αφήνουμε την προσφορά μόνωσης ταράτσας δίνουμε την μέθοδο μόνωσης ταράτσας σύμφωνα και απολύτως με πιστοποιήσεις του κλάδου μας, της ISO9001κ.α., επίσης αναλυτικά προδιαγραφές υλικού που τοποθετούμε,και τέλος φροντίσαμε την τιμή της μόνωσης της ταράτσας.ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΛΎΤΕΡΕΣ ΤΙΜΈΣ ΜΌΝΩΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ για το αμοιβαίο συμφέρον μας της εταιρείας και του πελάτη-αναλυτικότερα από κοντά ή τηλεφωνείστε μας στο 2310305574.Σας ευχαριστούμε που είστε η διαφήμιση μας.

 Συμβατή μόνωση δώματος
Α)Προεργασίες δώματος λεπτομερής καθαρισμός από χώματα,ξένα σώματα,σαθρά σημεία κτλ.

Β)Αστάρωμα της επιφάνεις προς μόνωση με ασφαλτικό βερνίκι -βενζινόπισσα-

Γ)Τοποθέτηση της μόνωσης XPS εξηλασμένη πολυστερίνη,(κτιστά)είτε DOW,FIBRAN,TIKTAS.

Δ)Τοποθέτηση οδηγών ρύσεων-κλίσων.

Ε)Επίστρωση ελαφρομπετού κλίσης ή τσιμεντογωνίας ρητινούχου να γεφυρώσει το παλιό με το νέο.

ΣΤ)Αστάρωμα την νέας επιφάνειας αφού στεγνώσει με ασφαλτικό γαλάκτωμα.pisa.

Η)Στεγανοποιηση με ασφαλτόπανα.(βλέπε προσφορά υγρομόνωσης στο υποσέλιδο μας μόνωση δώματος)


Το σύστημα συμβατή μόνωση δώματος επιβάλεται στις ταράτσες που δεν έχου κλίσεις, διότι με αυτο το σύστημα εκτός από την απόλυτη θερμομόνωση και υγρομόνωση δημιουρργούμαι και τις απαραιτητες κλίσεις ωστε να εξαλειφθούν όλα τα λιμνάζοντα νερά μια για πάντα.

Αρα λύνουμαι μια για πάντα προβλήματα υγρασίας,ψύχους,ζέστης και μούχλας για μια ζωή.

Σε όλα τα συστήματα-μεθόδους που εφαρμόζουμε σας παρέχουμε πολυετή γραπτή εγγύηση αναλόγως το συστημα και φυσικά την ταράτσα.

Η ΜονωΤεχνική είναι η σωστή επιλογή διότι φροντίζουμε η αποτελεσματικότητα της μόνωσης  να είναι σίγουρη και μάλιστα επειδή η μόνωση μπαίνει μια φορά φροντίζουμε να αντέξει εφόρου ζωής, φροντίζουμε όλα τα υλικά να είναι γνήσια με πιστοποιηση γνησιότητας φροντίζουμε για τη ορθή εφαρμογή τους έχοντας πεπειραμένα συνεργεία με συνεχή επίβλεψη και τεχνογνωσία φροντίζουμε τον εκσυγχρονισμό των εργαλείων μας, φροντίζουμε την τιμή εισάγωντας τα υλικά και με συνεχή έρυνα αγοράς και τέλος την ευχάριστη συνεργασία διότι δεν είμαστε για μια μέρα ίσα ίσα κερδίζουμε καθώς ο ευχαριστημένος πελάτης ειναι η διαφημηση μας.

Σας ευχαριστούμε διότι μας τιμάει το γεγονος οτι από το 1968 χάρη σε εσάς είμαστε μέσα πραγματικά στις εταιρείες μόνωσης μετρημένες στα δάχτυλα του ένος χεριού που μας δινουν το χέρι.
www.monotechniki.gr
 τηλ.2310305574   Τέρμα Παπαναστασίου 209

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου