monosis Μόνωσεις μονωτικά

monosis ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ-ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Εταιρεία μονώσων Θεσσαλονίκης ΜονωΤεχνική από το 1968.Τυχαίο?etereia monosi thessaloniki

ΜονωΤεχνική από το 1968.Τυχαίο?Δεν νομιζουμε.ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ!
Παπαναστασίου 209,2310 305574,Θεσσαλονίκη
www.monotechniki.gr monosi@yahoo.gr.
Για πρσφορά τιμή μόνωσης μετά από μελέτη τεχνικού μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ Η ΜΟΝΩΣΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

μόνωση δώματος


χρειάζεστε μόνωση δώματος?  ΜονωΤεχνική εταιρία μόνωσης Θεσσαλονίκη
www.monotechniki.gr
μονώσεων Θεσσαλονίκης από το 1968, αναλαμβάνουμε μόνωσεις ταρατσών -μονώσεις δώματος-στις χαμηλότερες τιμές με 100% αποτελεσματικότητα με αφαλτόπανα σε όλη την βόρεια Ελλάδα, επίσης δίδεται πολυετή γραπτή εγγύηση.Επικοινωνείστε μαζί μας,στο 2310305574 είτε για προσφορα μόνωσης ταράτσας, παντός τύπου πληροφορίες για μονωτικά υλικά και υπεύθυνα θα σας εξηπηρετήσουμε για μονώσεις και μονωτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς από το 1968 τυχαίο?Δεν νομίζουμε. Φροντίζουμε!(τέρμα Νέας Ελβετίας) Παπαναστασίου 209. Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή της μόνωσης ταράτσας,δώματος,έτσι ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπίες διότι η μόνωση μπαινει μια φορά,προσέξτε να ενημερωθείτε καλά διότι ¨ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΎΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ Ή ΔΕΝ ΓΊΝΕΙ Η ΣΤΑΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΌΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ¨.
Η στεγανοποίοηση ταράτσας ή μόνωση ταράτσας από υγρασία είναι η δουλειά μας από το 1968 η εταιρεία μας αναλαμβάνει μονώσεις ταρατσών τόσα χρόνια τυχαίο;πάντοτε φροντίζαμε τρία πράγματα.
Φροντίζαμε καταρχήν να στεγανοποιούμε-μονώσεις ταρατσών από υγρασίες, με γνήσια υλικά, πάντα πιστοποιημένα απο την EL0TEN I.S.0.9001.
Επίσης φροντίζαμε την ορθή , μόνωση ταράτσας, εφαρμογή-τοποθέτηση της,ακολουθώντας πάντα τις προδιαγραφές,σύστημα στεγανοποιηση ταράτσας με ασφαλτοπανα Ιταλίας,διότι τι να το κάνουμε το γνήσιο υλικό αν δεν το τοποθετήσουμε ορθά , σωστά. "Προσοχή είναι πολύ σημαντικό διότι δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.Ενημερωθείτε καλά χρέος μας είναι να σας πούμε το σύστημα μόνωσης της εκάστοτε ταράτσας σύμφωνα με τις προδιαγραφές, όταν αφήνουμε την προσφορά μόνωσης ταράτσας δίνουμε την μέθοδο μόνωσης ταράτσας σύμφωνα και απολύτως με πιστοποιήσεις του κλάδου μας, της ISO9001κ.α., επίσης αναλυτικά προδιαγραφές υλικού που τοποθετούμε,και τέλος φροντίσαμε την τιμή της μόνωσης της ταράτσας.ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΛΎΤΕΡΕΣ ΤΙΜΈΣ ΜΌΝΩΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ για το αμοιβαίο συμφέρον μας της εταιρείας και του πελάτη-αναλυτικότερα από κοντά ή τηλεφωνείστε μας στο 2310305574.Σας ευχαριστούμε που είστε η διαφήμιση μας.

 Συμβατή μόνωση δώματος
Α)Προεργασίες δώματος λεπτομερής καθαρισμός από χώματα,ξένα σώματα,σαθρά σημεία κτλ.

Β)Αστάρωμα της επιφάνεις προς μόνωση με ασφαλτικό βερνίκι -βενζινόπισσα-

Γ)Τοποθέτηση της μόνωσης XPS εξηλασμένη πολυστερίνη,(κτιστά)είτε DOW,FIBRAN,TIKTAS.

Δ)Τοποθέτηση οδηγών ρύσεων-κλίσων.

Ε)Επίστρωση ελαφρομπετού κλίσης ή τσιμεντογωνίας ρητινούχου να γεφυρώσει το παλιό με το νέο.

ΣΤ)Αστάρωμα την νέας επιφάνειας αφού στεγνώσει με ασφαλτικό γαλάκτωμα.pisa.

Η)Στεγανοποιηση με ασφαλτόπανα.(βλέπε προσφορά υγρομόνωσης στο υποσέλιδο μας μόνωση δώματος)


Το σύστημα συμβατή μόνωση δώματος επιβάλεται στις ταράτσες που δεν έχου κλίσεις, διότι με αυτο το σύστημα εκτός από την απόλυτη θερμομόνωση και υγρομόνωση δημιουρργούμαι και τις απαραιτητες κλίσεις ωστε να εξαλειφθούν όλα τα λιμνάζοντα νερά μια για πάντα.

Αρα λύνουμαι μια για πάντα προβλήματα υγρασίας,ψύχους,ζέστης και μούχλας για μια ζωή.

Σε όλα τα συστήματα-μεθόδους που εφαρμόζουμε σας παρέχουμε πολυετή γραπτή εγγύηση αναλόγως το συστημα και φυσικά την ταράτσα.

Η ΜονωΤεχνική είναι η σωστή επιλογή διότι φροντίζουμε η αποτελεσματικότητα της μόνωσης  να είναι σίγουρη και μάλιστα επειδή η μόνωση μπαίνει μια φορά φροντίζουμε να αντέξει εφόρου ζωής, φροντίζουμε όλα τα υλικά να είναι γνήσια με πιστοποιηση γνησιότητας φροντίζουμε για τη ορθή εφαρμογή τους έχοντας πεπειραμένα συνεργεία με συνεχή επίβλεψη και τεχνογνωσία φροντίζουμε τον εκσυγχρονισμό των εργαλείων μας, φροντίζουμε την τιμή εισάγωντας τα υλικά και με συνεχή έρυνα αγοράς και τέλος την ευχάριστη συνεργασία διότι δεν είμαστε για μια μέρα ίσα ίσα κερδίζουμε καθώς ο ευχαριστημένος πελάτης ειναι η διαφημηση μας.

Σας ευχαριστούμε διότι μας τιμάει το γεγονος οτι από το 1968 χάρη σε εσάς είμαστε μέσα πραγματικά στις εταιρείες μόνωσης μετρημένες στα δάχτυλα του ένος χεριού που μας δινουν το χέρι.
www.monotechniki.gr
 τηλ.2310305574   Τέρμα Παπαναστασίου 209

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Μόνωση


H εταιρεία ΜονωΤεχνική Υγρομόνωση-θερμομόνωση,εδρεύει στην Θεσσαλονίκη τέρμα Παπαναστασίου ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ.Από την ίδρυση της το 1968 ασχολείτε με μονώσεις,μονωτικά προίοντα με εφαρμογές εγυυημένες ,πιστοποιημένα υλικά CE,ELOT EN καΙ ISO 9001,τεχνική εταιρεία με χονδρική μονωτικών υλικών.2310305574.www.monosis-monotika.gr, www.monotechniki.gr .Βασιζώμενοι στην
-ποιότητα,ταχύτητητα,έμπειρα συνεργεία αποτελεσματικότητα εγγυημένα.
-Η μακροχρόνια πείρα μας και οι πελάτες μας (τεχνίκές εταιρείες,πολιτικοί μηχανικοί,ιδιώτες) αποδυκνείουν την ποιότητα των παροχών μας.Αναλάμβάνουμε εκ θεμελίων μονώσεις μελέτες και υγρομόνωση θερμομόνωση οποιοθδηποτε σημείο της οικοδομής.
www.monotechniki.gr
Η ΜονωΤεχνική Η ΠΡΏΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ επιθυμεί να σας ενημερώσει για τις αποτελεσματικές μεθόδους  υγρομόνωσης-θερμομόνωσης-ηχομόνωσης που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στη πολυετή επαγγελματική δράση της πετυχημένης πορείας στο χώρο της μόνωσης ΑΠΌ ΤΟ 1968.ΜΕ ΑΡΧΗ «Η ΜΟΝΩΣΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ»

Παράλληλα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε πλήρη γκάμα μονωτικών υλικών σε πολύ καλή τιμή χονδρικής αντιπροσωπεύοντας στην Μακεδονία εταιρείες παραγωγής μονωτικών
υλικών αναγνωρισμένες όπως DOW,KNAUF,SOPREMA,INDEX,POLYKEM,ISOMAT,ESHA,BITULINE,DOMISSIMA και άλλες από όλο τον κόσμο.
Τα έμπειρα και πεπειραμένα συνεργεία μας χρησιμοποιώντας εργαλεία και μεθόδους μόνωσης τελευταίας τεχνογνωσίας όπως υγρομόνωση ταράτσας με ασφαλτόπανα Ιταλίας,συμβατή μόνωση δώματος-ταράτσας,
ανεστραμμένης μόνωσης δώματος,εξωτερική θερμομόνωση τοιχου θερμοπρώσοψη Κελυφος(kelyfos),μόνωση πιλωτής με DOW XPS, αποτελούν εγγύηση για την σίγουρη αποτελεματικότητα,λύσης προβλημάτων υγρασίας,ψύχους,ζέστης και μούχλας,με γραπτή εγγύηση αποτελεσματικότητας άλλωστε οι πελάτες μας σε όλη την διάρκεια της μακροχρόνιας συνεργασίας μας , αποτελούν την διαφήμιση της εταιρείας μας.
Ακολουθεί μια συνοπτική περιγραφή των μεθόδων μόνωσης που εφαρμόζουμε-προτείνουμε και παρέχουμε 15ετή γραπτή εγγύηση πλήρους αποτελεσματικότητας των εργασιών μας,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...
μόνωση-Στεγανοποίηση-υγρομόνωση ταράτσας,μόνωση δώματος με ασφαλτόπανα.
με επικάλυψη είτε ορυκτής ψηφίδας(άσπρης και γκριζοπράσινης) είτε με επικάλυψη φύλλου αλλουμινίου τύπου VERAL αναγνωρισμένα από την πιστοποιήση της ELOT EN ISO 9001,
η τοποθέτηση τους γίνεται με ολική επικόλληση θερμένοντας τα με φλόγιστρο Σουηδίας προπανίου.Περισσότερες λεπτομέριες θα τις βρείτε στο υποσέλιδο μονώσεις,(αναλυτικά την μέθοδο-σύστημα- μόνωσης δώματος,μόνωση ταράτσας.)
μόνωση
μόνωση-Θερμομόνωση δώματος ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ με τα σύνθετα θερμομονωτικά πλακίδια POLYTAIL της DOW αναγνωρισμένα από την πιστοποιήση της ELOT EN ISO 9001 τα οποία αποτελούνται
από θερμομονωτική στρώση αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης (το γνωστό ROOFMATE SL-A της DOW)40 - 100 mm πάχους και επικαλύπτονται από ειδικό λ ε υ κ ο π ρ ο σ τ α τ ε υ τ ι κ ό α ν ό ρ γ α ν ο
χ υ τ ό τσιμεντοκονίαμα 20mm πάχους.Οι τέσσερις πλευρές του πλακιδίου έχουν διαμόρφωση "ραμποτέ"(αρσενικό-θηλυκό)για την τέλεια συναρμογή και σταθερότητα,και πολύ καλή βατότητα του δώματος.(Περισσότερες πληροφορίες στο υποσέλιδο μας μονώσεις).
-θερμομόνωση δώματος ΣΥΜΒΑΤΗ με πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης DOW πάχους 3 εως 5 εκατοστών με επικάλυψη ελαφρομπετού κλίσεως ή χαλίκι ποταμού.περισσότερες πληροφορίες στο υποσέλιδο Μονώσεις -συμβατή μόνωση δώματος.

-Ηχομόνωση χώρου (τοίχου-οροφής) με το σύστημα ξηράς δόμησης της KNAUF που αποτελείτε από την τοποθέτηση ορυκτοβάμβακα,πετροβάμβακα 150 κιλών ROCKWOOL Δανίας και την σφράγιση του
μέσα στο πλαίσιο με γυψοσανίδα KNAUF.Υποσέλιδο Μονώσεις.
-Επίσης μονώσεις με μεμβράνη PVC, μονώσεις σωληνώσεων,υπογείων,δεξαμενών,πυλωτών,καπνοδόχων,ηλιακών,ψυγείων,μηχανημάτων.
Για μονώσεις και μονωτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310305574 από της 7:30π.μ. εώς της 9 μ.μ.,επίσης στο κατάστημα μας για να παραλάβετε λεπτομερή οδηγό μονώσεων,τιμές μόνωσης,μονωτικά υλικά,για δωρεάν επίσκεψη για προσφορά μόνωσης τεχνικού κ.α. ελάτε τέρμα Παπαναστασίου 209 από της 8π.μ εώ της 3μ.μ.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ .wmv

μόνωσεις ταρατσών Θεσσαλονίκης


ΜονωΤεχνική η εταιρεία μονώσεων Θεσσαλονίκης από το 1968, αναλαμβάνουμε μόνωσεις ταρατσών -μονώσεις δώματος-στις χαμηλότερες τιμές με 100% αποτελεσματικότητα με αφαλτόπανα σε όλη την βόρεια Ελλάδα, επίσης δίδεται πολυετή γραπτή εγγύηση.Επικοινωνείστε μαζί μας,στο 2310305574 είτε για προσφορα μόνωσης ταράτσας, παντός τύπου πληροφορίες για μονωτικά υλικά και υπεύθυνα θα σας εξηπηρετήσουμε για μονώσεις και μονωτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς από το 1968 τυχαίο?Δεν νομίζουμε. Φροντίζουμε!(τέρμα Νέας Ελβετίας) Παπαναστασίου 209. Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή της μόνωσης ταράτσας,δώματος,έτσι ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπίες διότι η μόνωση μπαινει μια φορά,προσέξτε να ενημερωθείτε καλά διότι ¨ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΎΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ Ή ΔΕΝ ΓΊΝΕΙ Η ΣΤΑΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΌΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ¨.
Η στεγανοποίοηση ταράτσας ή μόνωση ταράτσας από υγρασία είναι η δουλειά μας από το 1968 η εταιρεία μας αναλαμβάνει μονώσεις ταρατσών τόσα χρόνια τυχαίο;πάντοτε φροντίζαμε τρία πράγματα.
Φροντίζαμε καταρχήν να στεγανοποιούμε-μονώσεις ταρατσών από υγρασίες, με γνήσια υλικά, πάντα πιστοποιημένα απο την EL0TEN I.S.0.9001.
Επίσης φροντίζαμε την ορθή , μόνωση ταράτσας, εφαρμογή-τοποθέτηση της,ακολουθώντας πάντα τις προδιαγραφές,σύστημα στεγανοποιηση ταράτσας με ασφαλτοπανα Ιταλίας,διότι τι να το κάνουμε το γνήσιο υλικό αν δεν το τοποθετήσουμε ορθά , σωστά. "Προσοχή είναι πολύ σημαντικό διότι δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.Ενημερωθείτε καλά χρέος μας είναι να σας πούμε το σύστημα μόνωσης της εκάστοτε ταράτσας σύμφωνα με τις προδιαγραφές, όταν αφήνουμε την προσφορά μόνωσης ταράτσας δίνουμε την μέθοδο μόνωσης ταράτσας σύμφωνα και απολύτως με πιστοποιήσεις του κλάδου μας, της ISO9001κ.α., επίσης αναλυτικά προδιαγραφές υλικού που τοποθετούμε,και τέλος φροντίσαμε την τιμή της μόνωσης της ταράτσας.ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΛΎΤΕΡΕΣ ΤΙΜΈΣ ΜΌΝΩΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ για το αμοιβαίο συμφέρον μας της εταιρείας και του πελάτη-αναλυτικότερα από κοντά ή τηλεφωνείστε μας στο 2310305574.Σας ευχαριστούμε που είστε η διαφήμιση μας.
ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, Μόνωση ταράτσας,θερμομόνωση,υγρομόνωση,
ΜονωΤεχνική ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ,ΤΟ ΚΡΥΟ,ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΧΛΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗ.ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ.Για προσφορές μόνωσης στο τηλέφωνο 2310305574 από της 7:30π.μ. εώς 21:00μ.μ.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Χρειάζεστε Μόνωση ? www.monotechniki.gr

ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗ
ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
από το 1968
2310-305574
www.monotechniki.gr
Αναλαμβάνουμε μονώσεις ταρατσών από υγρασία,ψύχος και θερμότητα με ασφαλτόπανα Ιταλικής προέλευσης, υψηλής αντοχής και ποιότητας εγγυημένης αποτελεσματικότητας.


Για να παραλάβετε πλήρη οδηγό μονώσεων,δωρεάν μελέτη με έγραφη προσφορά σας εξυπηρετούμε καθημερινά
08.00-15.00 και 17.30-21.00



Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

monosi apo ygrasia, moyxla, kryo, zesth Thessaloniki

μόνωση δώματος
ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗ
Θερμομόμωση-Υγρομόνωση
www.monotechniki.gr
τηλ.2310-305574

μονώσειςΗ ΜονωΤεχνική επιθυμεί να σας ενημερώσει για τις αποτελεσματικές εγγυημένες μεθόδους της στον τομέα της υγρομόνωσης, θερμομόνωσης, ηχομόνωσης που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στη πολυετή επαγγελαματική δράση της καθώς ιδρύθυκε το 1968 και μετρά ήδη 40 χρόμια πετυχημένης πορέιας,πείρας στο χώρο της μόνωσης.
Επίσης παράλληλα  βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε πλήρη γκάμα μονωτικών υλικών σε πολύ καλές τιμές χονδικής αντιπροσωπέυοντας στην Μακεδονία εταιρείες παραγωγής μονωτικών υλικών με άμεση παράδοση, πλήρη παρακαταθήκη καθώς και κουτία συσκευασίας από ΦΕΛΙΖΟΛ (ψυγεία).
" Η μόνωση μπαίνει μια φορά φροντίστε να αντέξει εφόρου ζωής''


υγρομόνωση, θερμομόνωση, μονωτικά υλικά

Η ΜονωΤεχνική επιθυμεί να σας ενημερώσει για τις αποτελεσματικές εγγυημένες μεθόδους της στον τομέα της υγρομόνωσης, θερμομόνωσης, ηχομόνωσης που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στη πολυετή επαγγελαματική δράση της καθώς ιδρύθυκε το 1968 και μετρά ήδη 40 χρόμια πετυχημένης πορέιας,πείρας στο χώρο της μόνωσης.
Επίσης παράλληλα  βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε πλήρη γκάμα μονωτικών υλικών σε πολύ καλές τιμές χονδικής αντιπροσωπέυοντας στην Μακεδονία εταιρείες παραγωγής μονωτικών υλικών με άμεση παράδοση, πλήρη παρακαταθήκη καθώς και κουτία συσκευασίας από ΦΕΛΙΖΟΛ (ψυγεία).
" Η μόνωση μπαίνει μια φορά φροντίστε να αντέξει εφόρου ζωής''

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Υγρομόνωση

ΜονωΤεχνική
Υγρομόνωση, Θερμομόνωση, Ηχομόνωση
2310 305574
Θεσσαλονίκη (τέρμα) Παπαναστασίου 209 Χαριλάου
www.monotechniki.gr

 Μονώσεις ταρατσών,                   Απόλυτη στεγάνωση με    ασφαλτόπανα Ιταλίας.
Δίδεται  πολυετή γραπτή 
εγγύηση.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗ: Υγρομόνωση

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗ: Υγρομόνωση: Μονω Τεχνική Από το 1968 τυχαίο?Σας ευχαριστούμε διότι ο ευχαριστημένος πελάτης είναι η διαφημηση μας.Η εταιρεία μόνωσης Θεσσαλονίκης η Μονω Τεχνική μεταφερθήκαμε Παπαναστασίου 209 Νεα Ελβετία για Θερμομόνωση-Υγρομόνωση-Ηχομόνωση 2310305574 από της 7¨30π.μ.εώς 21¨00 μ.μ. www.monotechniki.gr ΕΓΓΥΜΕΝΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ.Δίδεται πολυετή γραπτή εγγύηση.
Ενημερωθείτε καλά η μόνωση μπαίνει μια φορα!
μονωσεις ταρατσών με ασφαλτόπανα  4,5κ/τ.μ. με ISO9001 με επικόλησση τους με φλογιδτρο.ΔΙΔΕΤΑΙ 15ετή γραπτή εγγύηση εφόσον γίνει όλη η μόνωση της ταράτσας,

Υγρομόνωση, monosis thessaloniki monotechniki 2310305574

Εγγυημένες μονώσεις ταρατσών
ΜονωΤεχνική
Από το 1968
ΜονωΤεχνική
Θερμομόνωση-Υγρομόνωση-Ηχομόνωση
www.monotechniki.gr
ΕΓΓΥΜΕΝΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
Εταιρεία μόνωσης Μονωτεχνική από το 1968!Τυχαίο?Φροντίζουμε να πληρούμε απολύτως τις προδιαγραφές μόνωσης με πιστοποιημένα υλικά γνησιότητας,φθηνά στις καλλύτερες τιμές και υπεύθυνα δίνοντας πολυετή γραπτή εγγύηση.Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευεστε. www.monotechniki.gr


Στεγάνωση ταράτσας με ασφαλτόπανο Ιταλίας
Υγρομόνωση με ασφαλτόπανο Ιταλίας

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΜΕ  ΑΣΦΑΛΤΌΠΑΝΑ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ, ΠΙΛΩΤΗΣ,
με θερμομόνωση xps εξηλασμένη πολυστερίνη. Δίδεται πολυετή γραπτή εγγυήση.



υγρομόνωση με ασφαλτόπανο γριζοπράσινης ορυκτής ψηφίδας
Υγρομόνωση με ασφαλτόπανο γκριζοπράσινης ορυκτής ψηφίδας
εγγυημένες μονώσεις ταρατσών