monosis Μόνωσεις μονωτικά

monosis ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ-ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Συστήματα μόνωσης από υγρασία, ψύχος, θερμότητα, μούχλα και ήχο ΜονωΤεχνική

ΜονωΤεχνική

Μονώσεις Μονωτικά

Μακεδονίας 17, Θεσ/νίκη

τηλ...2310305574, 2310847884

Oλοκληρωμένα συστήματα μόνωσηςΕταιρία Μόνωσης Θεσσαλονίκης

Μονώσεις και μονωτικά υλικά Μακεδονίας 17, Θεσσαλονίκη η εταιρία μονώσεων Μονω Τεχνική, η σωστή επιλογή για μόνωση από το 1968!τυχαίο? Monosis monotechniki 2310305574, τηρούμε απολύτως τεχνικές προδιαγραφές και γνήσια υλικά στη φθηνότερη τιμή μόνωσης. Δεν νομίζουμε, φροντίζουμε, σας διασφαλίζουμε ότι, η εταιρία μας μονώσεων Μονω-τεχνική στην κρίση έριξε την τιμή στην χαμηλότερη τιμή μόνωσης στην Β.Ελλάδα δεσμευόμαστε όμως με γνήσια υλικά και χωρίς να αλλάξουμε την ποιότητα που παρέχουμε μονώσεις με απόλυτη επιτυχία και γραπτή εγγύηση αποτελεσματικότητας της εκάστοτε μόνωσης, ποιότητας και τιμής, φροντίζουμε στην κρίση να σας δίνουμε λύση, εδώ είναι το συμφέρον σας, 45 χρόνια εμπειρία στο χώρο της μόνωσης με εξειδίκευση στις μονώσεις ταρατσών στις μονώσεις πυλωτής, στις θερμομονώσεις τοίχου τύπου κέλυφος -θερμο πρόσοψη, είναι ανάδοχος εταιρία μονώσεων σε θέση να φέρει εις πέρας μονώσεις σε όλη την Μακεδονία, με υπευθυνότητα, πολυετής πείρα, με έμπειρα δικά μας συνεργεία, ασυναγώνιστες τιμές μόνωσης, παντός τύπου μονώσεις με πιστοποίηση ISO9001 τεχνικής εξυπηρέτησης μονώσεων, η Μονω-Τεχνική αναλαμβάνει μονώσεις σε όλη την Μακεδονία, waterproofing construction Thessaloniki Macedonia's insulation company from 1968! τυχαίο? call us for informations about monosi 2310305574 or visit us Makedonias 17, Thessaloniki. εταιρία μονώσεων Μονω-Τεχνική και πέρα βρέχει, ΟΎΤΕ ΚΡΎΟ, ΟΎΤΕ ΖΈΣΤΗ, ΟΎΤΕ ΥΓΡΑΣΊΑ, ΟΎΤΕ ΜΟΎΧΛΑ, εσείς απολαμβάνετε την βροχή, εμείς θωρακίζουμε το σπίτι σας από τις καιρικές συνθήκες εγγυημένα,  καλέστε μας για δωρεάν προσφορά από τεχνικό σύμβουλο μονώσεων, μετά από δωρεάν ραντεβού σας αφήνει γραπτή προσφορά της μόνωσης που χρειάζεστε, αναλυτικά τις τεχνικές προδιαγραφές-βήματα- μόνωσης, τα μονωτικά υλικά που εφαρμόζουμε, την τιμή μόνωσης, καλέστε τώρα στο τηλέφωνο 2310305574. Ενημερωθείτε καλά η μόνωση μπαίνει μια φορά!
  1. Συστήματα μόνωσης ταράτσας η δώματος, Η ταράτσα του κτιρίου είναι σημαντική η σωστή  στεγανοποίηση καθώς και η θερμομόνωση για εξοικονόμηση ενέργειας, επίσημα μειώνετε κατά 49% τα έξοδα πετρελαίου, αερίου, κλιματισμού είτε με συμβατή μόνωση δώματος όπου πρώτα γίνεται η θερμομόνωση και έπειτα η στεγάνωση, είτε ανεστραμμένη μόνωση δώματος που πρώτα κάνουμε την υγρομόνωση και έπειτα την θερμομόνωση με ειδκής σύνθεσης θερμομονωτικά πλακίδιασματα(dow polytile).
  2. Συστήματα εξωτερικής μόνωσης κτιρίων, από 01/01/2009, σύμφωνα με την οδηγία 2002/ΕΚ της Ε.Ε., όλα τα κτίρια θα πρέπει να αποκτήσουν ενεργειακή αναβάθμιση στα υφιστάμενα κτίρια οι αμόνωτοι τοίχοι και πυλωτές σπαταλούν μεγάλο ποσοστό ενέργειας. Τα συστήματα της ΜονωΤεχνικής είναι κατάλληλα για μόνωση εξωτερικών όψεων κτιρίων και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας. Η θερμοπρόσοψη τύπου κέλυφος είναι εξωτερική θερμομόνωση τοιχοποιίας και εφαρμόζονται σε παλαιά και νέα κτίρια οποιασδήποτε χρήσης. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν θερμομόνωση, να επιτρέουν την διαπερατότητα υδρατμών, την αρχιτεκτονική ανακαίνιση, τη μέγιστη αντοχή στις ρηγματώσεις και μακροχρόνια προστασία της επιφάνειας του κτιρίου,Πληρούν τους κανονισμούς και τις ντιρεκτίβες της Ε.Ε. για ενεργειακή αναβάθμιση πράσινης ανάπτυξης έτσι ώστε να κερδίζεται 49% απο έξοδα ενέργειας κάνοντας καλό στο περιβάλλον. Παρέχουν μακροχρόνιες λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου και δημιουργία άνετου και, λειτουργικού και υγιεινού περιβάλλοντος. Τέλος έχουν καλή συμπεριφορά στους σεισμούς, υψηλές αποδόσεις ηχομόνωσης και θερμομόνωσης σε συνδυασμό με πετροβάμβακα ή υαλοβάμβακα και διασφαλίζουν εξαιρετική παθητική προστασία.
  3. Συστήματα ξηράς δόμησης, αποτελούν συνδυασμό προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ψευδοροφών, διαχωριστικών, επένδυση φέρουσας τοιχοποιίας κάνοντας ηχομόνωση. Συνδυάζουν εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα, υψηλή ποιότητα, εξοικονόμηση χώρου, χρώνου και κόστος κατασκευής. Τα συστήματα ξηράς δόμησης παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.και παρέχουν αξιόπιστες και μακροχρόνιες λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου και δημιουργία άνετου και, λειτουργικού και υγιεινού περιβάλλοντος. Τέλος έχουν καλή συμπεριφορά στους σεισμούς, υψηλές αποδόσεις ηχομόνωσης και θερμομόνωσης σε συνδυασμό με πετροβάμβακα ή υαλοβάμβακα και διασφαλίζουν εξαιρετική παθητική προστασία.







Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Υγρομόνωση, θερμοπρόσοψη, μόνωση πλωτής



MΟΝΩΤΕΧΝΙΚΉ

ΘΕΡΜΟΜΌΝΩΣΗ - ΥΓΡΟΜΌΝΩΣΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ 17, ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

                             ΤΗΛ... 2310305574, 2310847884 

                     www.monotechniki.grinfo@monotechniki.gr



                                                                                                                                                                                                                           Παράδοση υγρομόνωσης



 Εταιρία Μόνωσης Θεσσαλονίκης

Για μονώσεις και μονωτικά υλικά Μακεδονίας 17 ΜονωΤεχνική η σωστή επιλογή από το 1968!τυχαίο?Δεν νομίζουμε, φροντίζουμε, 45 χρόνια εμπειρία στο χώρο της μόνωσης με εξειδίκευση στις μονώσεις ταρατσών είναι σε θέση να φέρει εις πέρας, με υπευθυνότητα και συνέπεια κάθε έργο θερμομόνωσης και υγρομόνωσης. Λόγο της πολυετούς εμπειρίας μας έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε κάθε έργο, από μόνωση ταράτσας, θερμομόνωση , στεγανοποίηση και θερμομόνωση κελύφους μέχρι την ολική ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας σας, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Οι συνεργασίες της εταιρίας μας μονό με επωνύμους και πιστοποιημένους οίκους μονωτικών υλικών καθώς και τα πιστοποιημένα συνεργεία μας, μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε γραπτώς για την απόδοση και την ανθεκτικότητα των κατασκευών μας. Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την ένταξη σας στο πρόγραμμα « ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ». καλέστε μας 2310305574 για δωρεάν επίσκεψη, εκτίμηση και προσφορά -  σύστημα μόνωσης - για το πρόβλημα σας.
Τεχνικός σύμβουλος μονώσεων αφήνει την ανάλογη προσφορά, το κόστος μόνωσης, γραπτή με τεχνικές προδιαγραφές δηλαδή εκτός της τιμής μόνωσης είτε υγρομόνωση είτε θερμομόνωση αναλυτικά την μέθοδο που θα σας προτείνουμε από υγρασία, μούχλα, ζέστη, ψύχος και ήχο και φυσικά με γνήσια υλικά από δικά μας έμπειρα συ νεργεία άλλωστε δίνουμε γραπτή εγγύηση εφ'όρου ζωής αποτελεσματικότητας. Η εταιρία μονώσεων Μακεδονίας ΜονωΤεχνική σας ευχαριστεί και συνεχίζει την πορεία της στην μόνωση .our youtube channel about 100 video from our insulation company.( monosis taratsas, thermomonosi, kelyfos, ygromonosi, thermoprosopsi, monosi pilotis e.t.c.) just click too youtube photo
πάντα να εφαρμόζουμε γνήσια μονωτικά υλικά και την ορθή εφαρμογή τους διότι αν κάνεις λάθος την μόνωση ή ένα από τα δύο τότε την πάτησες είναι χειρότερο διότι λειτουργεί ανάποδα γιαυτό προσοχή στην επιλογή από το 1968! Ευχαριστούμε
Στεαγανοποίηση με ασφαλτόπανα




Θερμοπρόσοψη
εξωτερική θερμομόνωση πολυκατοικίας

εξωτερική θερμομόνωση μονοκατοικίας


μόνωση πυλωτής 




μονώσεις ταρατσών, στεγανοποίηση, θερμομόνωση πλάκας συμβατή και ανεστραμμένη